Blogs, Kennis en meningen

Publicaties

Het is onze missie om kennis te vergaren en te delen. Op deze pagina delen wij kennis die we zelf hebben vergaard en interessante artikelen, presentaties, blogs en vlogs van thoughtleaders op ons vakgebied.

We moeten praten

We moeten praten

We moeten praten. Praten over de gevolgen van 2020 en onze verwachtingen voor 2021. Dat doen we tijdens een Webinar, waar we de uitdagingen waar we voor staan vertalen naar praktische handvatten voor jouw plan 2021. Geen wollige verhalen, maar hands-on manieren om de positie van jouw bedrijf te borgen of te verbeteren.

We gaan weer nieuwe plannen maken

We gaan weer nieuwe plannen maken

Het is een open deur dat de wereld snel verandert. Bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan de wensen van de markt om in de voorhoede te blijven lopen. Dat geldt voor jouw bedrijf en uiteraard ook voor Klantenfabriek. Dat heeft, in de voorbereiding van ons plan voor 2021, geleid tot twee nieuwe activiteiten, een verhuizing naar Den Haag en een nieuwe website.

Nu we een keer onze eigen opdrachtgever zijn

Nu we een keer onze eigen opdrachtgever zijn

Er zijn van die momenten dat je ervaart hoe je opdrachtgevers zich voelen als je hun nieuwe website live zet. In de maanden ervoor ben je samen druk met het ontwikkelen van de strategie, de uitwerking naar beeld en veel praten met klanten en prospects.

Zes tips om de tweede coronagolf te bedwingen

Zes tips om de tweede coronagolf te bedwingen

Nu het kabinet de teugels voor onze samenleving voor de tweede keer dit jaar aantrekt is het tijd om de aanpassingen die we het afgelopen half jaar binnen onze organisaties hebben gedaan te evalueren en een plan voor de toekomst te maken. In dit blog wederom een aantal tips voor deze fase die je weer even op scherp zetten.

Bloggen voor dummies

Bloggen voor dummies

Een blog is een belangrijk communicatiemiddel in B2B. Ik geef regelmatig, in het kader van commerciële trainingen, mensen ‘blog-les’, dus het lijkt mij handig dit onderdeel eens goed uit te leggen.

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

Wat is jouw plan voor 2021?

Het zijn onzekere tijden. Veel plannen die gemaakt zijn voor 2020 konden in maart de prullenbak of ijskast in. Hoe onderneem je in onzekere tijden? En welke ontwikkelingen zie je in 2021 waar je op kan inspelen? Deze vragen en meer beantwoorden we in ons nieuwe webinar 'Plannen maken voor 2021.'