Blogs, Kennis en meningen

Publicaties

Het is onze missie om kennis te vergaren en te delen. Op deze pagina delen wij kennis die we zelf hebben vergaard en interessante artikelen, presentaties, blogs en vlogs van thoughtleaders op ons vakgebied.

In 5 stappen naar jouw marketingbudget in 2022

In 5 stappen naar jouw marketingbudget in 2022

Het is de tijd van het jaar om als marketeer jouw leidinggevende ervan te overtuigen om ook volgend jaar weer te investeren in de marketinginspanningen van het bedrijf. Immers, jij bent er van overtuigd dat jouw afdeling bijdraagt aan het lange termijn succes van jullie bedrijf en haar producten, nu is het zaak om ook jouw collega’s daarvan te overtuigen.

De drie B’s van merkbeleving – Bekendheid

De drie B’s van merkbeleving – Bekendheid

Nu we merkbeleving hebben gedefinieerd en hebben laten zien wat dat voor jouw organisatie oplevert gaan we dieper in op de uitvoering van deze drie onderdelen. Daarbij focussen we ons op praktische tips waarbij kosten en resultaat met elkaar in balans blijven. Dit blog geeft antwoord op de vraag hoe je je bekendheid vergroot.

De drie B’s van merkbeleving

De drie B’s van merkbeleving

“Het maakt niet uit wat ze over je zeggen, zolang er maar over je gepraat wordt.” Het is een opmerking die je vast weleens gehoord hebt, hopelijk van iemand die geen verstand van commercie heeft. Ik zal hier de lijst niet toevoegen van bedrijven die de afgelopen jaren in zwaar weer kwamen door een slecht imago. Een goede merkbeleving is de sleutel tot een duurzame klantrelatie.

De vijf voorwaarden voor een merkbelofte

De vijf voorwaarden voor een merkbelofte

Je past jouw product of dienst aan aan de behoefte van de markt. Voor veel ondernemers is de gehele markt een te grote stap, simpel omdat er veel geld achteraan moet om de hele markt te bereiken. Eén van de manieren om voor te sorteren op het gedeelte van de markt dat bij jou hoort is het communiceren van jouw merkbelofte.

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!