Ons Team

Alles over onze toppers, het team achter Klantenfabriek.
“Het team van Klantenfabriek bestaat uit doeners die graag de handen uit de mouwen steken om direct resultaat te bereiken. Wij zijn onderzoekers van markten en methodes om nieuwe trends snel te signaleren en te vertalen naar actie. We zijn streetwise en weten dat de meest doordachte marktbenadering zich altijd moet bewijzen voor we hem accepteren. In de relatie met onze partners zijn we flexibel en attent, in onze benadering van markten zijn we pragmatisch en opportunistisch.”
Mike Koolwijk

Mike Koolwijk

Machine Operator
Ons schaap met vijf poten bleek een goed gevoel voor zoekmachine optimalisatie te hebben, de wereld in doelgroepen te kunnen verdelen en het volkslied op een dwarsfluit te kunnen spelen. Daarnaast implementeert hij zijn eigen hersenspinsels met groot gemak in onze projecten.
mike@klantenfabriek.nl
Janneke van Meenen

Janneke van Meenen

Marketing Manager
Na een carrière als retailmarketeer startte ze haar eigen marketingbureau. Ze stuurt moeiteloos de rebelse verkopers van HAW en als je diep in haar hart kijkt spart ze het liefst met onze opdrachtgevers om marktkansen te ontdekken.
janneke@klantenfabriek.nl
Marguerite Verhaak

Marguerite Verhaak

Management Assistent
Voor inkomende en uitgaande vragen van onze opdrachtgevers is Marguerite de spil in het telefoonnetwerk. Haar inzet voor onze klanten wordt slechts overtroffen door haar inzet voor haar Teckels.
marguerite@highattention.nl
Jasper Camman

JAsper Camman, BSc

Communcatie Consultant
Jasper is opgeleid aan de UVA. Hij paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.
Jasper@klantenfabriek.nl
Plan een belafspraak met Jasper
Marijke Huizinga

marijke Huizinga

Supervisor Communicatiecentrum
De moeder aller contactcentercollega’s en de beschermheilige van onze juniors. Gevreesd door iedereen die Algemeen Onbeschaafd Nederlands spreekt en op handen gedragen door onze jonge meute.
marijke@highattention.nl
Eric Neeteson Lemkes

Eric Neeteson Lemkes

Manager Operations
Eric is onze operationele tovenaar met 30 jaar ervaring in de grafische industrie en heeft een scherp oog voor planningen en afspraken .. Na zijn inleiding ” Ik heb er geen verstand van, maar…” volgt een scherpe analyse waardoor het op het laatste moment altijd weer goed komt.
eric@highattention.nl

Rick Elskamp

Socializer
De wijzen komen uit het oosten en Rick ook. Onze gespierde junior is een man van weinig woorden, maar erg veel inhoud.
rick@klantenfabriek.nl

dave Naar

Traffic Manager
Onze favoriete teddybeer zorgt er intern en extern voor dat iedereen zijn content op tijd aanlevert. Als we dat niet doen ontpopt hij zich als brombeer.
dave@klantenfabriek.nl
Erik Camman

Erik Camman

Inpirator
Erik bedenkt en onderhoudt campagnes voor onze opdrachtgevers. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.
erik@klantenfabriek.nl

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

info@klantenfabriek.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram