over ons

Ons Team

 

“Het team van Klantenfabriek bestaat uit doeners die graag de handen uit de mouwen steken om direct resultaat te bereiken. Wij zijn onderzoekers van markten en methodes om nieuwe trends snel te signaleren en te vertalen naar actie. We zijn streetwise en weten dat de meest doordachte marktbenadering zich altijd moet bewijzen voor we hem accepteren. In de relatie met onze partners zijn we flexibel en attent, in onze benadering van markten zijn we pragmatisch en opportunistisch.”

01. Flexibel & attent

Elke opdrachtgever van Klantenfabriek is één unieke relatie. We verdiepen ons in jouw drijfveren en uitdagingen. Daardoor bereiken we samen een beter resultaat.

02. Pragmatisch

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Uiteindelijk telt slechts het resultaat. 

03. opportunistisch

Een kans komt zelden een tweede keer voorbij, dus het is zaak om hem te grijpen als hij zich voordoet. Soms stappen we even uit de strategie om direct resultaat te bereiken.

professionals

Onze consultants

Jasper Camman, BSC

Communicatieadviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Erik Camman

Business Developer

Erik werkt voor onze opdrachtgevers aan de commerciele ontwikkeling van hun organisatie. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.

Eric Neeteson Lemkes

Channel Manager

Eric is onze operationele tovenaar met dertig jaar ervaring in de grafische industrie. Hij heeft een scherp oog voor het consequent doorvoeren van jouw huisstijl. Drukwerk, beursstands, websites, advertentie en lineaire media zijn bij hem in zeer vertrouwde handen.

Dave Naar

Traffic Manager

Onze favoriete teddybeer is specialist in het activeren van potentiële klanten voor opdrachtgevers.

Daarnaast zorgt hij er intern en extern voor dat iedereen zijn content op tijd aanlevert. Als we dat niet doen ontpopt hij zich als brombeer.

Maja de Jongh

Business Developer

Spot-on en empathie zijn de twee kerncompetenties van Maja die, soms als wervelwind en daarna weer beschouwend, snel doordringt tot jouw belangrijke vragen en daar met jou antwoorden op formuleert.

Rick Elskamp

Social Consultant

De wijzen komen uit het oosten en Rick ook. Onze gespierde junior is een man van weinig woorden, maar erg veel inhoud.

Eric Meuwese

Sales Support Engineer

Na een tour van vijftien jaar door de USA is onze favoriete zonaanbidder weer neergestreken op zijn geboortegrond. Vanuit een achtergrond in hospitality en internationale handel brengt Eric veel creativiteit mee om vragen van onze opdrachtgevers te vertalen naar directe actie.

Mike Kroder

Business Developer

Met veel ervaring in het MKB is Mike de perfecte sparringpartner voor DGA’s. We weten niet of het door zijn lengte of door zijn inzicht komt, maar hij stijgt steeds boven de materie uit om van daaraf bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun strategie.

Brigitte Kramer

Event manager

Onze prima ballerina in ruste ontwaakt regelmatig uit haar schoonheidsslaap om voor onze opdrachtgevers digitale- en live events te organiseren. Daarin koppelt ze naadloos de doelstelling van het event aan een optimale beleving voor de bezoekers.

Theo Huisman

Senior Business Developer

Hij is de meest ervaren van ons allen en weet daardoor elke nieuwe hype goed te relativeren. Onze specialist in het scheiden van feiten en fictie weet proposities terug te brengen tot de essentie.

Joel Larson

Communicatie adviseur

Joel is analytisch en weet razendsnel zijn gedachten in woorden om te zetten. Onze gepassioneerde Amsterdammer doet onderzoek naar markten en zet regelmatig zijn Haagse Hoed op om bij te dragen aan ons Social Responsebility Programma.

 

Visie, missie en strategie

Onze belofte

VISIE

Wij optimaliseren commerciële processen voor B2B bedrijven

Strategie

Wij claimen autoriteit, delen kennis en leveren een state-of-the-art toolbox

Missie

Alle B2B bedrijven in Nederland zijn commercieel vaardig

MERKBELOFTE

Wij verhogen het rendement op jouw communicatie, marketing en sales inspanningen

Werkwijze

Inventariseren, analyseren, implementeren en opleiden

partners

Onderdeel van HAG B.V. , waar innovatieve producten en diensten voor het MKB worden ontwikkeld.