over ons

Ons Team

 

“Het team van Klantenfabriek bestaat uit doeners die graag de handen uit de mouwen steken om direct resultaat te bereiken. Wij zijn onderzoekers van markten en methodes om nieuwe trends snel te signaleren en te vertalen naar actie. We zijn streetwise en weten dat de meest doordachte marktbenadering zich altijd moet bewijzen voor we hem accepteren. In de relatie met onze partners zijn we flexibel en attent, in onze benadering van markten zijn we pragmatisch en opportunistisch.”

01. Flexibel & attent

Elke opdrachtgever van Klantenfabriek is één unieke relatie. We verdiepen ons in jouw drijfveren en uitdagingen. Daardoor bereiken we samen een beter resultaat.

02. Pragmatisch

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Uiteindelijk telt slechts het resultaat. 

03. opportunistisch

Een kans komt zelden een tweede keer voorbij, dus het is zaak om hem te grijpen als hij zich voordoet. Soms stappen we even uit de strategie om direct resultaat te bereiken.

professionals

Onze consultants

Jasper Camman, BSC

Communicatieadviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Erik Camman

Business Developer

Erik werkt voor onze opdrachtgevers aan de commerciele ontwikkeling van hun organisatie. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.

Eric Neeteson Lemkes

Channel Manager

Eric is onze operationele tovenaar met dertig jaar ervaring in de grafische industrie. Hij heeft een scherp oog voor het consequent doorvoeren van jouw huisstijl. Drukwerk, beursstands, websites, advertentie en lineaire media zijn bij hem in zeer vertrouwde handen.

Dave Naar

Traffic Manager

Onze favoriete teddybeer is hij onze specialist in het activeren van potentiele klanten voor opdrachtgevers.

Daarnaast zorgt hij er intern en extern voor dat iedereen zijn content op tijd aanlevert. Als we dat niet doen ontpopt hij zich als brombeer.

Mike Koolwijk

Marketing Consultant

Ons schaap met vijf poten bleek een goed gevoel voor zoekmachine optimalisatie te hebben, de wereld in doelgroepen te kunnen verdelen en het volkslied op een dwarsfluit te kunnen spelen. Daarnaast implementeert hij zijn eigen hersenspinsels met groot gemak in onze projecten.

Rick Elskamp

Social Consultant

De wijzen komen uit het oosten en Rick ook. Onze gespierde junior is een man van weinig woorden, maar erg veel inhoud.

Brigitte Kramer

Event manager

Vanuit haar theater achtergrond, heeft Brigitte zich ontwikkeld tot producent en regisseur in de eventbranche en bedenker van diverse teambuilding games. Met 20 jaar ervaring in deze branche kwam zij tot deze nieuwe een formule, waarbij teambuilding op speelse wijze ingezet wordt ter bevordering van de bedrijfsresultaten.

Visie, missie en strategie

Onze belofte

VISIE

Wij optimaliseren commerciële processen voor B2B bedrijven

Strategie

Wij claimen autoriteit, delen kennis en leveren een state-of-the-art toolbox

Missie

Alle B2B bedrijven in Nederland zijn commercieel vaardig

MERKBELOFTE

Wij verhogen het rendement op jouw communicatie, marketing en sales inspanningen

Werkwijze

Inventariseren, analyseren, implementeren en opleiden

partners

Onderdeel van HAG B.V. , waar innovatieve producten en diensten voor het MKB worden ontwikkeld.

Wat is jouw plan voor 2021?

Het zijn onzekere tijden. Veel plannen die gemaakt zijn voor 2020 konden in maart de prullenbak of ijskast in. Hoe onderneem je in onzekere tijden? En welke ontwikkelingen zie je in 2021 waar je op kan inspelen? Deze vragen en meer beantwoorden we in ons nieuwe webinar 'Plannen maken voor 2021.'