Over ons

Altijd een uitdaging: Over onszelf praten. Dat doen we niet graag (met uitzondering van in de kroeg). We praten liever over jou. Over jouw product of dienst. 
Maar goed: Op deze pagina stellen we ons voor.

Maak afspraak

Onze kernwaarden: 

Flexibel & Attent

Elke opdrachtgever van Klantenfabriek is één unieke relatie. We verdiepen ons in jouw drijfveren en uitdagingen. Daardoor bereiken we samen een beter resultaat.

Pragmatisch

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Uiteindelijk telt slechts het resultaat.

Opportunistisch

Een kans komt zelden een tweede keer voorbij, dus het is zaak om hem te grijpen als hij zich voordoet. Soms stappen we even uit de strategie om direct resultaat te bereiken.

Over ons

Jasper Camman, BSc

Communicatie Consultant

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Eric Neeteson Lemkes

Drukwerk & Meer

Operationele tovenaar met dertig jaar ervaring in de grafische industrie. Scherp oog voor het consequent doorvoeren van jouw huisstijl. Drukwerk, beursstands, websites, advertentie en lineaire media.

Erik Camman

Senior business developer

Werkt voor onze opdrachtgevers aan renderende communicatie. Begrijpt snel wat jouw behoefte is. Vertaalt dat naar actie. Geeft soms wat richting aan ons bedrijf. Bourgondier en solozeiler.

Joel Larson, MSc.

Communicatie Consultant

Joel is analytisch en weet razendsnel zijn gedachten in woorden om te zetten. Onze gepassioneerde Hagenaar doet onderzoek naar markten en zet regelmatig zijn Haagse Hoed op voor ons Social Responsebility Programma.

Roland van Dijke

Content Marketeer

Gedegen jongeman. Leert goede analyses maken. Dat wordt nog wel wat.

Eric Meuwese

Sales Support Engineer

Na een tour van vijftien jaar door de USA is onze favoriete zonaanbidder weer neergestreken op zijn geboortegrond. Ervaring in Internationale handel. Brengt veel creativiteit mee om vragen van onze opdrachtgevers te vertalen naar directe actie.

Brigitte Kramer

Event manager

Onze prima ballerina in ruste ontwaakt regelmatig uit haar schoonheidsslaap om voor onze opdrachtgevers digitale- en live events te organiseren. Daarin koppelt ze naadloos de doelstelling van het event aan een optimale beleving voor de bezoekers.

Maja de Jongh

Linda Welther

Tekstschrijver

Schrijft blogs bij de Tekstschrijverij. Met haar ruim twintig jaar ervaring in het vak zijn er maar weinig onderwerpen waarover zij níet iets op papier weet te zetten.

Dave Naar

Dave Naar

Sales Support Engineer

Onze favoriete teddybeer. Specialist in het activeren van potentiële klanten voor opdrachtgevers. De man met het engelengeduld. 

“Het team van Klantenfabriek bestaat uit doeners die graag de handen uit de mouwen steken om direct resultaat te bereiken. Wij zijn onderzoekers van markten en methodes om nieuwe trends snel te signaleren en te vertalen naar actie. We zijn streetwise en weten dat de meest doordachte marktbenadering zich altijd moet bewijzen voor we hem accepteren. In de relatie met onze partners zijn we flexibel en attent, in onze benadering van markten zijn we pragmatisch en opportunistisch.”

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons