Marketing Automation

De 4 valkuilen van marketing automation.

Waarom gebruik je marketing automation?

“Marketing Automation creëert de mogelijkheid om de juiste content op het juiste moment bij de juiste persoon te krijgen en zorgt er daarbij voor dat deze interacties meetbaar zijn voor de gebruiker.”

Het is altijd al mogelijk geweest om de juiste boodschap te bezorgen bij de juiste personen; dit kan tijdens een ontmoeting of een telefoongesprek. Echter, is geen van deze manieren goed te schalen omdat je afhankelijk bent van de individuele kwaliteit van verkopers. Met behulp van Marketing Automation kunnen jouw verkopers zich richten op hun kerntaken en een hogere conversie realiseren. Het is een tool die, mits goed ingezet, een waardevolle bijdrage levert aan verkoop. 

3 redenen waarom je marketing automation inzet

  1. Tijdsbesparing: marketing automation software kan veel repititieve taken automatiseren. Hierdoor heeft jouw marketingteam meer tijd voor belangrijkere taken.
  2. Doelgerichtere communicatie: marketing automation biedt de mogelijkheid om gerichte e-mails en andere marketingberichten te sturen aan specifieke doelgroepen. Hierdoor verhoog je jouw conversieratio en klanttevredenheid.
  3. Meer inzicht in prestaties: alle marketing automation software bieden diverse rapportagemogelijkheden van het inzichtelijk maken van je verkoopfunnel, het analyseren van je emailcampagnes tot op individueel niveau weten wat een (potentiële) klant interessant vindt.
De rol van de Data Protection Officer binnen Klantenfabriek

Marketing automation software van Sharpspring

Er zijn veel aanbieders van marketing automation software. Een aantal bekende aanbieders zijn Hubspot, Marketo, Act-on en SharpSpring. Wij zijn Sharpspring Gold Certified Partners. Sharpspring biedt:

  • Eén prijs voor de belangrijkste functionaliteiten en onbeperkt aantal e-mails
  • Integraties met meer dan 500 third-party applicaties
  • Geavanceerde e-mailmarketing functionaliteiten en een veelzijdigheid aan workflow mogelijkheden
  • De mogelijkheid je verkoopfunnel inzichtelijk te maken en gedeeltelijk te automatiseren

En nog veel meer…..

Gratis demo SharpSpring

Marketing automation biedt enorm veel voordelen, mits je het goed inzet. Benieuwd hoe de marketing automation van SharpSpring werkt en of het iets voor jouw organisatie is? Vraag dan een gratis demo aan!

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel direct