Koude acquisitie

Een breekijzer

Koude acquisitie. Old fashioned. Doen we graag. Snel contact met de markt. Doelgroep inventariseren.

Is de markt aan je toe? Ben je misschien te vroeg? Dè ideale manier om aankoopargumenten op te halen. Te meten waar je staat ten opzichte van de concurrent. Onderweg zelfs nieuwe klanten scoren.

Zoek je specifieke opdrachtgevers? Koude acquisitie is de manier om snel binnen te komen. Breng jouw propositie onder de aandacht. 

Ervaren verkopers

Optimaal rendement. Niet zeuren maar poetsen. Verkopers die gaan voor een doel. Niet voor de weg er naar toe. Ondersteund door ervaren assistenten.

Een mix van hands-on instinct en goede deskresearch. Daarmee halen we informatie op. Die jouw aanbod verbetert. Die feit en fictie scheidt.

Niet voor bange mensen. Duidelijk en resultaat­gericht. Toont feilloos de zwakke plekken in jouw aanbod. Daar moet je iets aan doen. Wij doen mee.

Koude acquisitie. Klinkt niet altijd goed. Door opdringerige verkopers. Voet-tussen-de-deur. Autoverkopers en huis-aan-huis charletans. Vergeet ze. Dat is geen koude acquisitie. Het gaat om aanbieden en luisteren. Goed uitgevoerd levert koude acquisitie waardevolle nieuwe relaties op, die blijven.

Goede verkopers rennen niet als een kip-zonder-kop achter prospects aan. Ze doen gedegen deskresearch en maken gebruik van alle informatie die door middel van marketing en marktverkenning zijn verkregen. Op die manier gaan we goed gewapend de slag om de klant aan.

Goede verkopers praten niet. Ze luisteren. Zodat ze jouw aanbod af kunnen stemmen op de klant. Jij levert maatwerk. Wij ook.

Erik Camman

Senior Sales Specialist

Ben jij toe aan koude acquisitie?

Vraag naar de mogelijkheden van Klantenfabriek om jouw verkoop te ondersteunen en in korte tijd prospects, leads en bakken met marktinformatie op te halen.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel direct