Koude acquisitie

Old fashioned. Doen we graag. Snel contact met de markt. Doelgroep inventariseren. En jouw netwerk van potentiële klanten uitbreiden.

Maak afspraakMeer info

Kennis is macht

Is de markt aan je toe? Ben je misschien te vroeg? Dè ideale manier om aankoopargumenten op te halen. Te meten waar je staat ten opzichte van de concurrent. Onderweg zelfs nieuwe klanten scoren.

Goed mikken

Zoek je specifieke opdrachtgevers? Koude acquisitie is de manier om snel binnen te komen. Breng jouw propositie onder de aandacht.

Onze belofte:

Wij benaderen de markt met jouw propositie om waardevolle nieuwe relaties voor jouw bedrijf te vinden die direct en op termijn opdrachten bij jou kunnen brengen.

Maximaal effectief

Niet zeuren maar poetsen. Verkopers die gaan voor een doel. Niet voor de weg er naar toe. Ondersteund door ervaren assistenten.

Kennis en techniek

Een mix van hands-on instinct en goede deskresearch. Daarmee halen we informatie op. Die jouw aanbod verbetert. Die feit en fictie scheidt.

De Sales Machine

Goede verkopers rennen niet als een kip-zonder-kop achter prospects aan. Ze doen gedegen deskresearch en maken gebruik van alle informatie die door middel van marketing en marktverkenning zijn verkregen. Dat doen we met de  SalesMachine. Op die manier gaan we goed gewapend de slag om de klant aan.

Eerlijk over jouw aanbod

We houden jouw aanbod tegen het licht. Niet voor bange mensen. Wij zijn geen zachte heelmeesters.

Duidelijk en resultaat­gericht

We tonen feilloos de zwakke plekken in jouw aanbod. En stellen voor hoe het nog beter kan. Daar moet je iets aan doen. Wij doen mee.

“Mensen! luisteren!”

Goede verkopers praten niet. Ze luisteren. Zodat ze jouw aanbod af kunnen stemmen op de klant. Jij levert maatwerk. Wij ook. Dus bieden we, naast de Sales Machine, ook verkooptrainingen aan, die jouw mensen op een hoger niveau brengen.

Ben jij toe aan koude acquisitie?

Vraag naar de mogelijkheden van Klantenfabriek om jouw verkoop te ondersteunen en in korte tijd prospects, leads en bakken met marktinformatie op te halen.

Contact

Caballerofabriek unit 71
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag (plan je route)

Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal marketing- en verkooptips:

KvK: 66789060
BTW: 856698076B01

Volg ons ook op:

LinkedIn

Loading...