Sales Machine

 LITE 

BASIC

 PRO  

1000

2500

3500

Waardepropositie optimalisatie
Klantonderzoek
Concurrentie analyse
Marktverkenning
Markt benaderen
Persoonlijk contact
Rapportage en advies
Top Lead Garantie
VRAAG AAN VRAAG AAN VRAAG AAN

Download het productblad

SalesMachine

Veel gestelde vragen

Wat levert een SalesMachine op?

De Salesmachine levert kwalitatieve informatie over jouw waardepropositie.Verkrijg inzicht in jouw plek in de markt en pas je hier strategisch op aan. Zorgt ervoor dat je controle hebt over de autonome omzet- en margegroei van jouw onderneming.

Wat doet een SalesMachine?

Met de SalesMachine zorgen wij er voor dat jouw verkopers bij de juiste mensen aan tafel komen. We starten een SalesMachine met een kwalitatief onderzoek onder de doelgroep en bekijken de concurrentie in de markt. Met deze informatie krijgen we meer inzicht in jouw positie in de markt en optimaliseren we de waardepropositie van jouw bedrijf.

Welk resultaat levert een SalesMachine?

De interactie die de prospects met deze campagnes hebben bepaalt waarin deze zich bevinden in het aankoopproces. Door middel van Lead Scoring bepalen we wanneer een prospect klaar is om overgedragen te worden aan de salesafdeling. Hoe hoger de score is, hoe meer de verkoper in kan spelen op de behoeftes van de prospects en hoe groter de kans is dat de prospect klant zal worden.

Is een SalesMachine kwantitatief of kwalitatief?

Tijdens de inzet van SalesMachine praten we met jouw doelgroep en meten wij hun interesse in jouw product of dienst. We gaan net een stapje verder met gerichte vragen waarom ze voor jouw bedrijf kiezen. Doordat we weten wie welke aankoopargumenten heeft kan je gerichter communiceren, waardoor je communicatie efficiënter wordt. Uiteindelijk zorgt de SalesMachine er voor dat jouw salesteam met die mensen in gesprek komt die klaar zijn voor jouw diensten..

Wat is Top Lead Garantie?

Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden spreken we een groot aantal suspects voor jouw organisatie. Op basis van hun interesses kwalificeren we deze als Supect, Prospect of Lead. Onze TopLeadgarantie levert 25 gedocumenteerde leads aan, die gevoelig zijn voor jouw aanbod.

Heb je nog een vraag voor ons?

Gefeliciteerd. Je hebt een nieuwe vraag bedacht. Stel hem snel via ons contactformulier of via Whatsapp en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Contact

Caballerofabriek unit 71
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag (plan je route)

Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Schrijf je nu in en ontvang elk kwartaal marketing- en verkooptips:

KvK: 66789060
BTW: 856698076B01

Volg ons ook op:

LinkedIn

Loading...