Klantenfabriek 3.0

Zoals elk jaar in januari delen we onze plannen voor het nieuwe jaar. Waar december bij ons de maand van reflectie en plannen maken is, is januari de maand van uitvoering. We barsten weer van de nieuwe plannen. Die delen we graag met je.
Auteur: Erik Camman
Categorie: Communicatie, Marketing, Nieuws, Sales

Practice what you preach: We starten het nieuwe jaar met de upgrade 3.0 van onze website. Het website gebruik van onze bezoekers is goed geanalyseerd. Daarmee hebben we het gebruiksgemak van de site verder verbeterd. We kiezen voor een duidelijk beeld. Producten en diensten krijgen een eigen uitstraling binnen dat beeld. Ze vertellen in duidelijke taal wanneer je ze moet inzetten en wat de best practices zijn.

Klantenfabriek als kenniscentrum.

Dat vinden onze bezoekers fijn. Ondanks corona hebben we vorig jaar weer meer dan honderd deelnemers aan onze korte workshops mogen ontvangen. Online blijft. Toch kijken we uit naar persoonlijker contact. We hebben niet voor niets ons eigen trainingscentrum in de Cabfab Den Haag.

In 2022 pakken we de groei weer op.

Veel bedrijven hebben in 2021 hun kosten moeten verlagen en zich moeten richten om hun dagelijkse handel goed draaiend te houden. We zien dat de Coronacrisis door veel bedrijven aangegrepen wordt hun blik op de toekomst te werpen en zich fit te maken voor deze nieuwe realiteit. Daardoor ontstaat behoefte aan uitvoerende kwaliteiten van Communicatie-, Marketing- en Salespartners. Wij hadden daardoor de tijd om onze producten verder te ontwikkelen.

Meer uitvoering

Daarom leggen wij meer nadruk op onze kwaliteit als producent van deze uitvoerende producten en diensten. Voor de meeste uitvoerende taken hebben we meer dan vijftien jaar ervaring. Soms meer dan dertig. We maakten er nooit reclame voor. Dachten dat dat vanzelfsprekend was. We gaan er meer over vertellen. Wil je meer weten waarom en hoe we websites bouwen en optimaliseren, blogs, vlogs en podcasts maken, direct klantcontact organiseren, social media kanalen inzetten, Linked in profielen beter maken, marktonderzoek doen, etc? Volg ons via Social of abonneer je op onze maandelijkse update.

Note to self:

We gaan meer vlogs en blogs maken. Voor onszelf. We waren er een beetje laggy in. Als je veel content voor klanten maakt vergeet je je eigen geluid.

Dat is ons plan voor 2022. Weer een stapje zetten in de ontwikkeling van Klantenfabriek. Wat is jouw plan voor 2022? En wat kunnen wij daarin voor jou betekenen?

Wat is jouw plan?

Wil je meer weten?

Dat kan. Stel jouw vraag via ons contactformulier en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Meer blogs

De 20 beste ChatGPT prompts voor marketing in 2024

De 20 beste ChatGPT prompts voor marketing in 2024

Ontdek 20 krachtige ChatGPT prompts voor content-, e-mail-, SEO- en socialmediamarketing. In de dynamische wereld van digitale marketing is ChatGPT dé sleutel tot innovatieve strategieën. Laat kunstmatige intelligentie je helpen om de aandacht te trekken, betrokkenheid te vergroten en conversies te stimuleren door middel van ChatGPT prompts.

Social media afmetingen 2024 voor optimale visuals

Social media afmetingen 2024 voor optimale visuals

Blijf bij de tijd in de razendsnelle wereld van social media. Ontdek de essentiële social media afmetingen voor profielfoto’s, omslagfoto’s en berichten in 2024 met onze handige infographics. Voorkom korrelige beelden en plan je social media content met de juiste afmetingen voor 2024.

Hoe optimaliseer je een LinkedIn bedrijfspagina?

Hoe optimaliseer je een LinkedIn bedrijfspagina?

Optimaliseer je LinkedIn bedrijfspagina voor nieuwe zakelijke kansen, waardevolle connecties en een sterke professionele aanwezigheid. Of je nu je klantenkring wilt vergroten, nieuwe zakelijke kansen wilt ontdekken of gewoon je online aanwezigheid wilt versterken, het optimaliseren van je bedrijfspagina is van cruciaal belang. Ontdek essentiële stappen, zoals het volledig invullen van je pagina, SEO-strategieën, contentmarketing, en de nieuwste features voor 2024.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons