De roadmap voor 2024

Het is weer die tijd van het jaar waarin we vooruitblikken naar wat het volgende jaar in petto heeft. Plannen zijn gesmeed, begrotingen zijn opgesteld. Hopelijk heb je je budget voor 2024 al vastgelegd. Alles staat klaar voor een geweldig jaar, en wij zijn er klaar voor! Dus, waar gaan wij ons in 2024 specifiek op richten?
Auteur: Erik Camman
Categorie: Nieuws

De wereld verandert snel. Oude economische principes zijn niet langer van toepassing, en cycli volgen elkaar steeds sneller op. Wij zien het als een boeiende uitdaging om, samen met jou als opdrachtgever, ook in 2024 in de voorhoede te lopen. We hebben de vijf belangrijkste trends voor 2024 en onze reactie daarop op een rijtje gezet.

AI in de schijnwerpers

Het afgelopen jaar heeft kunstmatige intelligentie (AI) enorme stappen gezet. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op en het is een hele klus om alles bij te houden. AI opent deuren naar talloze mogelijkheden, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee: Het is te vaak niet onderscheidend. Chat GPT is een gewaardeerde medewerker, maar hij heeft een baas nodig. Daarom hebben we een nieuwe rol: de AI-manager. Deze houdt de markt in de gaten, ontwikkelt producten en – heel belangrijk – scheidt feit van fictie. Lees hier meer over wat AI toevoegt aan verkoop. 

Stel je vraag over AI hier

Generatie Boomer, Millennial en Gen Z

Na de opkomst van de millennials zien we nu ook Gen Z de professionele wereld betreden. Voor ons en onze opdrachtgevers betekent dit dat we op een andere manier moeten communiceren. Hoe bereik je een generatie met een korte concentratieboog, die meer in beelden dan in woorden communiceert en moeiteloos echt van nep onderscheidt? Wij gaan deze uitdaging aan, samen met jou, want uiteindelijk worden zij toch jouw klanten. Lees hier meer over hoe je een aantrekkelijk blog schrijft voor millennials. 

Nieuwe doelgroepen

Hoewel veel bedrijven een heldere visie hebben op hun markt, merken we dat onze meerwaarde steeds vaker ligt in het vertalen van die visie naar concrete marketing- en communicatiedoelen. Dit geeft ons, en jou, de ruimte om de uitvoering zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze hybride samenwerkingsvorm leidt tot scherpere voorstellen en stelt onze opdrachtgevers in staat om veranderingen in de markt eerder op te merken en erop in te spelen.

Ontdekt nieuwe doelgroepen

Operationele uitvoering in de spotlight

De arbeidsmarkt is krap, vooral in commercie en marketing. Om deze leemte op te vullen, detacheren we onze professionals steeds vaker bij bedrijven om tijdelijk of structureel ondersteuning te bieden. Bij veel MKB-bedrijven is marketing geen fulltime functie. Door deze rol enkele dagdelen per week op ons te nemen, bespaar je op loonkosten en profiteer je van de kennis en ervaring van professionals.

Kennisdeling 3.0

Onze bezoekers waarderen ons enorm voor de kennis die we delen. Hoewel kennisdeling geen verdienmodel is, begrijpen we dat het ons helpt om prospects te bereiken. Daarom diversifiëren we de kennis die we delen. Naast operationele kennis bieden we nu ook strategische inzichten voor managers en directieleden.

Daarnaast werken we aan een volledige digitale versie van onze academy.

Er is genoeg te doen en nog veel te winnen. Wij staan er klaar voor. Mogen wij met jou de uitdaging aangaan? Maak een afspraak om jouw plan voor 2024 te testen.

Erik Camman

C.E.O./C.C.O. , Klantenfabriek

Wil je meer weten?

Dat kan. Stel jouw vraag via ons contactformulier en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Meer blogs

Met je gezicht in het nieuws

Met je gezicht in het nieuws

Het zal je maar gebeuren: ineens is jouw bedrijf in het nieuws. En komen er mensen met vragen. Betrokken medewerkers. Leveranciers. Of leden van jouw vereniging Soms zelfs journalisten. Die soms getraind zijn om jou de oneliners te laten zeggen die je eigenlijk niet in de krant wil hebben. En toch wil je transparant zijn. Dit is de checklist om je voor te bereiden op dat gesprek.

Waarom betaalde leadgeneratie op Facebook en LinkedIn niet werkt

Waarom betaalde leadgeneratie op Facebook en LinkedIn niet werkt

In een post op LinkedIn deelt Chris Walker, CEO van Refine Labs zijn analyse van de dataset van META (Facebook) over betaald adverteren voor B2B bedrijven. Ook Nederlandse B2B-bedrijven proberen al jarenlang te achterhalen of het goed is om te investeren in dit type campagnes. Zijn resultaten bevestigen wat hij (en wij) al lang vermoeden.

Hoe werf je kandidaten voor jouw vacature?

Hoe werf je kandidaten voor jouw vacature?

Een personeelsbemiddelaar heeft twee belangrijke commerciële kanten: het ontwikkelen van carrières voor professionals en het leveren van kwalitatief personeel aan organisaties. Het is belangrijk om de unieke behoeften van professionals en organisaties te begrijpen. Bedrijven en kandidaten worden steeds kritischer. Dat vraagt om gepersonaliseerde oplossingen. Gelukkig kunnen we deze goed automatiseren waardoor de werkdruk voor jouw intercedenten en recruiters vermindert.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons