Blogs, publicaties en cursussen

Kenniscentrum

Het is onze missie om kennis te vergaren en te delen. Op deze pagina delen wij kennis die we zelf hebben vergaard en interessante artikelen, presentaties, blogs en vlogs van thoughtleaders op ons vakgebied.

Publicaties

Het is onze missie om kennis te vergaren en te delen. Op deze pagina delen wij kennis die we zelf hebben vergaard en interessante artikelen, presentaties, blogs en vlogs van thoughtleaders op ons vakgebied.

ACADEMY

Welkom bij de Klantenfabriek Academy. We organiseren diverse workshops en masterclasses om je kennis te vergroten.

Downloads

Verrijk je kennis met de tool en middelen die we beschikbaar stellen om je te helpen met Communicatie, Marketing & Sales.

professionals

Onze consultant

Jasper Camman, BSC

Communicatieadviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018)j paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Maja de Jongh

Business Developer

Spot-on en empathie zijn de twee kerncompetenties van Maja, die zich, soms als wervelwind en daarna weer beschouwend, snel doordringt tot jouw belangrijke vragen en daar met jou antwoorden op formuleert.

Dave Naar

Traffic Manager

Onze favoriete teddybeer is hij onze specialist in het activeren van potentiele klanten voor opdrachtgevers.

Daarnaast zorgt hij er intern en extern voor dat iedereen zijn content op tijd aanlevert. Als we dat niet doen ontpopt hij zich als brombeer.

Rick Elskamp

Social Consultant

De wijzen komen uit het oosten en Rick ook. Onze gespierde junior is een man van weinig woorden, maar erg veel inhoud.

Eric Neeteson Lemkes

Channel Manager

Eric is onze operationele tovenaar met dertig jaar ervaring in de grafische industrie. Hij heeft een scherp oog voor het consequent doorvoeren van jouw huisstijl. Drukwerk, beursstands, websites, advertentie en lineaire media zijn bij hem in zeer vertrouwde handen.

Erik Camman

Business Developer

Erik werkt voor onze opdrachtgevers aan de commerciele ontwikkeling van hun organisatie. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.