OWNIT.

Step into the learning zone met OWNIT. Om de groei van deze startup te faciliteren ontwikkelen we de strategie en maakten we goed bedienbare tweetalige website.

Hoe positioneer je een bedrijf met een product dat net bestaat en dat wereldwijde ambities heeft? Met die vraag kwamen Fiona, Kees en Ed bij ons. We zijn gestart met de uitvoering van een ImagoMachine, waarbij we de ProductMarktCombinatie hebben uitgewerkt en deze vertaald naar content en kanalen.

Op basis van dit plan zijn we in Q3 van 2022 gestart met de uitvoering van de contentkalender. Uiteraard een zeer adaptieve, want van een startup kan je alles verwachten.

Goede club, die Klantenfabriek. Durven hun klanten te challengen op hun propositie en zijn niet bang om echt te confronteren. Daardoor weten we nu beter waar we staan en waar we naar toegaan. Samen met Klantenfabriek, want ze hebben ook uitmuntende uitvoerende kwaliteiten, van websites, via content en SEO tot en met visitekaartjes.

Ed de kievit

Founder, OWNIT.

Was dit voldoende informatie?

We deden ons best. We hopen dat je hebt gevonden wat je zocht. Als dat niet zo is beantwoorden we jouw vraag persoonlijk. Stel hem via ons contactformulier of whatsapp, dan krijg je per kerende post antwoord.

Meer projecten

Hoe maak je een goed LinkedIn profiel?

Hoe maak je een goed LinkedIn profiel?

Een goed LinkedIn profiel kan de deuren openen naar nieuwe carrièrekansen, zakelijke connecties en waardevolle professionele relaties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je netwerk wilt uitbreiden of gewoon je online aanwezigheid wilt verbeteren, het opmaken van een effectief LinkedIn profiel is essentieel. Hier zijn enkele stappen om je te helpen een aantrekkelijk en informatief LinkedIn-profiel te maken.

Haagse Hoed Challenge

Haagse Hoed Challenge

De Haagse Hoed Challenge is een fietstocht door kenmerkend Den Haag met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, dat wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Watersportvereniging Numansdorp

Watersportvereniging Numansdorp

Ook verenigingen moeten met hun tijd meegaan. Voor de WSV Numansdorp werkten we aan een nieuwe positionering en maakten we de nieuwe website.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons