Haagse Hoed Challenge

De Haagse Hoed Challenge is een fietstocht door kenmerkend Den Haag met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, dat wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Aftermovie

Het werd bijna het project dat nooit meer doorging. Vòòr de Coronacrisis spraken we af om in 2020 de communicatie rond de vijfde editie van deze fietstocht door Den Haag te verzorgen. Uiteindelijk is het gelukt om in 2023 weer een succesvolle editie neer te zetten. Met 100 deelnemers en €2.500 voor het goede doel. Plus een mooie basis voor een nog groter evenement in 2024!

Foto’s

In de coronatijd konden we ons event niet organiseren. Nu gaan we, samen met Klantenfabriek, op weg naar de Haagse Hoed Challenge in 2023. We hebben erg veel plezier van jullie creatieve aanpak, enthousiasme en inzet. Met alles wat Klantenfabriek voor ons doet zijn jullie echt onze totaalleverancier.

Marty Groen in 't Veld

Secretaris, Haagse Hoed Challenge

Was dit voldoende informatie?

We deden ons best. We hopen dat je hebt gevonden wat je zocht. Als dat niet zo is beantwoorden we jouw vraag persoonlijk. Stel hem via ons contactformulier of whatsapp, dan krijg je per kerende post antwoord.

Meer projecten

KNRM Captain of Sales

KNRM Captain of Sales

Op 17 november deden we mee aan het ‘captain of sales’event van de KNRM. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de helden van de KNRM.

Hoe maak je een goed LinkedIn profiel?

Hoe maak je een goed LinkedIn profiel?

Een goed LinkedIn profiel kan de deuren openen naar nieuwe carrièrekansen, zakelijke connecties en waardevolle professionele relaties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je netwerk wilt uitbreiden of gewoon je online aanwezigheid wilt verbeteren, het opmaken van een effectief LinkedIn profiel is essentieel. Hier zijn enkele stappen om je te helpen een aantrekkelijk en informatief LinkedIn-profiel te maken.

Watersportvereniging Numansdorp

Watersportvereniging Numansdorp

Ook verenigingen moeten met hun tijd meegaan. Voor de WSV Numansdorp werkten we aan een nieuwe positionering en maakten we de nieuwe website.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons