The AdminPeople

Sinds 2017 ontwikkelen we voor de specialist in detachering van administratief en financieel personeel producten die gericht zijn op het aanhaken van prospects.

De detacheringsmarkt is, eenvoudig gezegd, een uitdagende markt. Veel aanbieders strijden om opdrachten en nieuwe bedrijven hebben laagdrempelig toegang. Het vraagt van The AdminPeople om hun onderscheidend vermogen te communiceren op alle niveaus van het klantbeslistraject. Daarvoor ontwikkelen en beheren we meerdere kanalen.

Linkedin

De doelgroep van The AdminPeople is actief op LinkedIn. We hebben de presentatie op dit platform in lijn gebracht met de merkbelofte. In deze campagne publiceren we regelmatige posts op de bedrijfspagina en nodigen we LinkedIn-leden uit de doelgroep uit om berichten te lezen en te delen. In intensieve samenwerking met de recruiters van The AdminPeople breiden we het netwerk van suspects uit.

Jouw eigen LinkedIn profiel verbeteren? Schrijf je in voor onze workshop.

Video

In korte interviews legt Harold van Aart de werkwijze van The AdminPeople uit. Deze zetten we in op meerdere kanalen om HR-managers te bereiken.

Was dit voldoende informatie?

We deden ons best. We hopen dat je hebt gevonden wat je zocht. Als dat niet zo is beantwoorden we jouw vraag persoonlijk. Stel hem via ons contactformulier of whatsapp, dan krijg je per kerende post antwoord.

Meer projecten

KNRM Captain of Sales

KNRM Captain of Sales

Op 17 november deden we mee aan het ‘captain of sales’event van de KNRM. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de helden van de KNRM.

Haagse Hoed Challenge

Haagse Hoed Challenge

De Haagse Hoed Challenge is een fietstocht door kenmerkend Den Haag met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, dat wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Watersportvereniging Numansdorp

Watersportvereniging Numansdorp

Ook verenigingen moeten met hun tijd meegaan. Voor de WSV Numansdorp werkten we aan een nieuwe positionering en maakten we de nieuwe website.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons