De Nijvere Bij

Gordijnatelier de Nijvere Bij produceert maatwerk voor interieurspecialisten. Met deze nieuwe website voorziet het bedrijf in hun behoefte om meer productinformatie.

Een zeer gevestigd familiebedrijf. Dat een communicatiestijl heeft die aansluit bij hun klantgroep. Voor ons dus de uitdaging om een website te bouwen die herkenbaar is voor die doelgroep.

Ik heb verstand van het maken van raamdecoratie. Gelukkig heeft Klantenfabriek verstand van het bouwen van websites. Ze snappen snel wat wij willen en wat we onze klanten aanbieden.

Theo Borgmeijer

Directeur, De nijvere bij

Was dit voldoende informatie?

We deden ons best. We hopen dat je hebt gevonden wat je zocht. Als dat niet zo is beantwoorden we jouw vraag persoonlijk. Stel hem via ons contactformulier of whatsapp, dan krijg je per kerende post antwoord.

Meer projecten

Haagse Hoed Challenge

Haagse Hoed Challenge

De Haagse Hoed Challenge is een fietstocht door kenmerkend Den Haag met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, dat wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk maakt.

Watersportvereniging Numansdorp

Watersportvereniging Numansdorp

Ook verenigingen moeten met hun tijd meegaan. Voor de WSV Numansdorp werkten we aan een nieuwe positionering en maakten we de nieuwe website.

OWNIT.

OWNIT.

Step into the learning zone met OWNIT. Om de groei van deze startup te faciliteren ontwikkelen we de strategie en maakten we goed bedienbare tweetalige website.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons