Websites

Het is inmiddels het hart van alle communicatie rond jouw merk. Waar de customerjourney begint en eindigt. Wij optimaliseren jouw website of ontwerpen een nieuwe. Precies in de stijl die aansluit bij jouw doelgroep.

Maak afspraakPortfolio

Ervaren bouwers

We maken ze al heel lang. Sinds 2006. Je kunt gerust zeggen dat wij bijna alles wel een keer hebben meegemaakt. Dat geeft veel zelfvertrouwen, vooral wanneer we nieuwe technieken verkennen en beoordelen op hun inzetbaarheid. Daar doen onze klanten hun voordeel mee.

Eigen hosting

Wij hosten (meestal) op onze eigen servers. Die staan in Nederland. Want een website is meer dan een berg bits en bytes. Die altijd zorgeloos moet draaien.

Wij blijven eigenwijs

De eisen van de markt en de ontwikkeling van nieuwe technieken vraagt veel flexibiliteit van onze webdevelopers. Wie mee wil blijven doen moet steeds vernieuwen en de ervaring van de oude vossen koppelen aan het enthousiame van de jonge honden. Dat doen we nog steeds.

Is jouw website technisch op orde?

Een technisch goed gebouwde website is goed vindbaar op Google. Het onderhoud is eenvoudiger. De website gaat minder snel ‘stuk’. Zomaar drie redenen om eens te kijken of hij nog voldoet.

Doe de  Klantenfabriek Websitescan en leer op meer dan 200 punten  waar jouw website het goed doet en waar hij kan verbeteren.

Heb je nog een vraag voor ons?

Gefeliciteerd. Je hebt een nieuwe vraag bedacht. Stel hem snel via ons contactformulier of via Whatsapp en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons