Websites

Al heel lang.

We maken ze al heel lang. Eigenlijk sinds 2006. Je kunt gerust zeggen dat wij bijna alles wel een keer hebben meegemaakt. Dat geeft veel zelfvertrouwen, vooral wanneer we nieuwe technieken verkennen en beoordelen op hun inzetbaarheid. Daar doen onze klanten hun voordeel mee.

De eisen van de markt en de ontwikkeling van nieuwe technieken vraagt veel flexibiliteit van onze webdevelopers. Wie mee wil blijven doen moet steeds vernieuwen en de ervaring van de oude vossen koppelen aan het enthousiame van de jonge honden. Dat doen we nog steeds.

Ook wij zijn veranderd. We benaderen een website sinds een paar jaar niet meer als een project. Voor ons is een website een proces, waar we in agile sprints steeds aan blijven werken, zodat het platform zich snel aanpast aan veranderde marktomstandigheden.

Eric Neeteson Lemkes

Manager operations

Is jouw website technisch op orde?

Een technisch goed gebouwde website is goed vindbaar op Google. Het onderhoud is eenvoudiger. De website gaat minder snel ‘stuk’. Zomaar drie redenen om eens te kijken of hij nog voldoet.

Doe de  Klantenfabriek Websitescan en leer op meer dan 200 punten  waar jouw website het goed doet en waar hij kan verbeteren.

Staat jouw vraag er niet bij?

Gefeliciteerd. Je hebt een nieuwe vraag bedacht. Stel hem snel via ons contactformulier of via Whatsapp en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel direct