Website scan

Voldoet jouw website nog? Gebruik onze GRATIS tool om jouw Google-ranking te verbeteren.

Start jouw scan

Is jouw website technisch in orde?

Een technisch goed gebouwde website is goed vindbaar op Google. Het onderhoud is eenvoudiger. De website gaat minder snel ‘stuk’.

Zomaar drie redenen om eens te kijken of hij nog voldoet. Doe de Klantenfabriek Websitescan en leer op meer dan 200 punten waar jouw website het goed doet en waar hij kan verbeteren.

Hoe berekenen we de SEO Score?

De website scan presenteert jouw SEO-score als een Site Health Score. Deze score is gebaseerd op een groot aantal technische punten, waaronder (maar niet beperkt tot): statuscodes, metatags, interne en externe koppelingsfouten, gestructureerde gegevens en Javascript- en CSS-fouten.

Welke technische issue's sporen we op?

Website scan indetificeeert een uitgebreide lijst met technische problemen om je een volledige SEO-analyse van jouw website te bieden. Inclusief de doorzoekbaarheid en indexeerbaarheid van uw website, de structuur van uw inhoud, de gebruikerservaring en de compatibiliteit met mobiele apparaten.

Hoeveel pagina's kan ik beoordelen?

Je kunt je hele website in één keer beoordelen, tot een maximum van 20.000 pagina’s.

Als je een grotere website hebt, neem dan contact op voor een maatwerkscan.

Hoe lang duurt een website Scan?

De hoeveelheid tijd die onze bots nodig hebben om jouw website te crawlen, is afhankelijk van het aantal pagina’s op jouw site en de instelling voor crawlvertraging. Als jouw site veel externe links en afbeeldingen bevat, kan het enige tijd duren voordat de scan is voltooid.

Vindbaarheid is belangrijk

De scan controleert je website op alle belangrijke technische aspecten zoals snelheid, indexatie en meta omschrijvingen. Dat is belangrijk.

Daarom bieden wij jou gratis een technische website scan aan. En geven we korting tot wel 1000 euro op de inzet van onze overige diensten.

Start jouw scan:

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons