workshop

van zoekwoord tot content

Tijdens deze workshop leer je:

  • Hoe je een mindmap gebruikt
  • Hoe je een zoekwoorden onderzoek doet
  • Hoe je een landingspagina of blogpost opzet

Meer informatie

Jouw website is een belangrijk communicatiekanaal, waar je jouw relevante content publiceert. Het liefst zelfs content die door jouw doelgroep op google gevonden wordt. Om dit te realiseren gebruik je zoekmachine marketing (SEO). Omgekeerd kan je SEO ook gebruiken om waardevolle en vindbare content te maken.

In onze workshop van zoekwoord tot content geven we je handvatten waarmee je zelf eenvoudig met SEO start. Nog belangrijker, door deze methode te volgen ga je schrijven over de onderwerpen die spelen bij de mensen die jij graag als klant wilt. Hierdoor creëer je een poule van potentiële klanten.

Enthousiast? Schrijf je dan snel in. Investering in jezelf á 175 euro pp

Wat zeggen deelnemers?

Ik heb 1 op 1 de workshop ‘van zoekwoord tot content’ gehad van Jasper. Er zat een goede structuur in zijn uitleg en hij hield rekening met mijn kennisniveau. Dat hij daarbij ook nog specifiek met betrekking tot onze website zaken had uitgezocht en uitgewerkt vond ik helemaal top.

Jolanda Nadorp

Marketing manager, DEMO Consultants

De individuele aandacht, heldere uitleg en hands-on tools om gelijk mee aan de slag te kunnen maakte de workshop leerzaam en interessant. Jasper en Mike namen ruim de tijd om vragen te beantwoorden ieder vanuit eigen perspectief op het vakgebied online marketing. Een Dream Team!

Sanne Toonen

Contentmarketeer, Adiform

Inschrijven

Goed nieuws. We hebben de workshop verplaatst naar een online sessie met een kleinere groep, zodat er meer tijd is voor jouw leerdoelen en vragen.

Tijd: 15:00 tot 17:00

Details

Over de trainer

Jasper Camman, bsc

communicatie adviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Competenties

  • Communicatieplan
  • Junior Trainer

Opvallend

  • Wandelsport
  • Wereldverbeteraar
  • Vriendschap

Quotes

“Jasper geniet net zoveel van de weg naar het doel als het doel bereiken. Daarom duurt het wel eens even voor hij er komt.”
(Eric Neeteson Lemkes)