Workshop van zoekwoord tot content


Jouw website is een belangrijk communicatiekanaal, waar je jouw relevante content publiceert. Het liefst zelfs content die door jouw doelgroep op google gevonden wordt. Om dit te realiseren gebruik je zoekmachine marketing (SEO). Omgekeerd kan je SEO ook gebruiken om waardevolle en vindbare content te maken.

In onze workshop van zoekwoord tot content geven we je handvatten waarmee je zelf eenvoudig met SEO start. Nog belangrijker, door deze methode te volgen ga je schrijven over de onderwerpen die spelen bij de mensen die jij graag als klant wilt. Hierdoor creëer je een poule van potentiële klanten.

Tijdens deze workshop leer je:

Hoe je een mindmap gebruikt
Hoe je een zoekwoorden onderzoek doet
Hoe je een landingspagina of blogpost opzet
De individuele aandacht, heldere uitleg en hands-on tools om gelijk mee aan de slag te kunnen maakte de workshop leerzaam en interessant. Jasper en Mike namen ruim de tijd om vragen te beantwoorden ieder vanuit eigen perspectief op het vakgebied online marketing. Een Dream Team!

Ik denk dat de websites van Adiform en in het speciaal Famepla zeker gebaat zijn bij het geen wat ik geleerd heb. Vooral hoe ik de zoekwoorden op een structurele manier kan gaan verwerken in de content op de websites. Ook werd het nut van brainstormen door middel van een mindmap weer benadrukt in de workshop. Het valt niet mee om een groot vel papier vol te krijgen maar met de hulp van Mike en Jasper kon ik toch op zeer relevante zoekwoorden komen.

Na de workshop babbelde we nog even na onder het genot van een gezellige borrel. Deze workshop kan ik zeker aanraden. Of je nou ondernemer bent of online marketeer, je steekt er zeker heel wat van op!
Sanne

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

info@klantenfabriek.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram