Van zoekwoord tot content

Tijdens deze workshop leer je:

  • Hoe je een mindmap gebruikt
  • Hoe je een zoekwoorden onderzoek doet
  • Hoe je een landingspagina of blogpost opzet

Ik heb 1 op 1 de workshop ‘van zoekwoord tot content’ gehad van Jasper. Er zat een goede structuur in zijn uitleg en hij hield rekening met mijn kennisniveau. Dat hij daarbij ook nog specifiek met betrekking tot onze website zaken had uitgezocht en uitgewerkt vond ik helemaal top.

Jolanda Nadorp

Marketing Manager, Demo Consultants

Workshop informatie

Jouw website is een belangrijk communicatiekanaal, waar je jouw relevante content publiceert. Het liefst zelfs content die door jouw doelgroep op Google gevonden wordt. Om dit te realiseren gebruik je zoekmachine marketing (SEO). Omgekeerd kan je SEO ook gebruiken om waardevolle en vindbare content te maken.

In onze workshop van zoekwoord tot content geven we je handvatten waarmee je zelf eenvoudig met SEO start. Nog belangrijker, door deze methode te volgen ga je schrijven over de onderwerpen die spelen bij de mensen die jij graag als klant wilt. Hierdoor creëer je een poule van potentiële klanten.

Enthousiast? Schrijf je dan snel in. Investering in jezelf á 175 euro pp

Inschrijven

Goed nieuws. We hebben de workshop verplaatst naar een online sessie met een kleinere groep, zodat er meer tijd is voor jouw leerdoelen en vragen.

Tijd: 15:00 tot 17:00

De individuele aandacht, heldere uitleg en hands-on tools om gelijk mee aan de slag te kunnen maakte de workshop leerzaam en interessant. Jasper en Mike namen ruim de tijd om vragen te beantwoorden ieder vanuit eigen perspectief op het vakgebied online marketing. Een Dream Team!

Sanne Toonen

Content Marketeer, Adiform

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Bel direct