Vlogs en video

Nieuwe technieken maken video laagdrempelig. Dat zien we. Er is een groot aanbod van goedbedoeld beeldmateriaal. Voor jouw bedrijf is dat anders. Het materiaal moet voldoen aan de eisen die jij stelt.

Wat wil je bereiken met video? Soms is een uit de hand geschoten snippet voldoende. Soms moet er een goed doordachte bedrijfspresentatie worden gemaakt. Wij maken beide voor je.

Snel schakelen

Een speelfim maken duurt drie jaar. Daar komen wij niet mee weg. Jij moet snel inspelen op vragen. Daarom hebben wij een werkwijze waarmee we snel video kunnen maken. Op locatie of in ons HQ.

Naast leuk om te maken en een goede aandachttrekker voor jouw doelgroep heeft video ook nog als voordeel dat we er veel content uit kunnen halen. Zo leidt een middagje videoshoot al snel tot een aantal snippits, tien één-minuten-filmpjes voor social media en een nette bedrijfspresentatie.

Webinars

Ben je een echte specialist? Deelt jouw bedrijf veel informatie? Dan is een webinar een uitgelezen manier om met jouw doelgroep te communiceren.

Let er wel op dat een webinar nooit alleen komt. Voor het webinar zit een strategie om kijkers te werven. Dat is dan weer ons talent. Daar vertellen we graag over.

Maak gebruik van de mogelijkheden

Vlogs en video zijn ‘here to stay’. Ze bieden kansen als je ze goed inzet. Wij weten hoe.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel direct