Social Media

Wie zakelijk actief wil zijn op social media moet een paar zaken begrijpen. Social media gaat over grote getallen. Wie op wil vallen op Social moet iets unieks bedenken of veel tijd en geld investeren. De meeste succesverhalen op social media zijn niet geregisseerd ontstaan.

Tot zover de disclaimer.

Facebook gaat over liken

Het is een flauw grapje, maar het dekt de lading. Bij Facebook is alles te koop. Als je jouw doelgroep via Facebook kunt bereiken is het de moeite waard om te onderzoeken hoe je dat doet. Wij doen dat onderzoek. Dan weet jij wat je aan Facebook gaat betalen. Zelfs wat die investering je oplevert.

Social Media is, in de aard der zaak, een tegenstelling. Social is identiteit en Media is imago. Zodra je snapt hoe je die twee in evenwicht brengt kan je het goed inzetten.

Peter Kwanten

Creatieve geest, Quantasy

De wereld bestaat steeds meer uit beeld. Youtube is een prima kanaal om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Dat kan je zelf doen. Kijk daarvoor naar onze info over vloggen.

 

Voor Insta geldt eigenlijk hetzelfde als voor Youtube. Ook dit is een prima kanaal om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Dat kan je zelf doen. Als je een goed beeld kunt maken. Wij kunnen dat ook. Kijk daarvoor bij ons product Fotografie.

Wat wil jij met Social media?

Vraag naar de mogelijkheden van Klantenfabriek om jouw imago te versterken en een goede positie op de socials te krijgen.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Formaliteiten

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel direct