Masterclass

Beïnvloeding

Tijdens deze workshop leer je:

  • Hoe werkt onbewuste beïnvloeding?
  • Welke elementen spelen een rol bij de verwerking van een boodschap?
  • Waarom de éne boodschap beter wordt ontvangen dan een ander.

Meer informatie

Waarom komt de éne boodschap wel aan en de andere niet? Als bedrijf ben je altijd bezig om mensen te overtuigen en te beïnvloeden. Je wilt een prospect overtuigen om iets te kopen, een leverancier overtuigen dat het goedkoper kan of misschien wel de overheid overtuigen om subsidie te verlenen. Hierin speelt communicatie een belangrijke rol. Tijd om dus eens dieper te gaan kijken in de wondere wereld van de persuasieve communicatie.

In onze masterclass persuasieve communicatie neemt communicatiewetenschapper Jasper je mee in de wondere wereld van heuristieken, biases en beïnvloeding.

Enthousiast? Schrijf je dan snel in. Investering in jezelf á 175 euro pp

Wat zeggen deelnemers?

De Masterclass Beïnvloeding geeft een mooie kijk op hoe het gedrag van klanten wordt beïnvloed door diverse factoren. Een mooie aanvulling. Praktisch met voorbeelden vanuit de praktijk. Gegeven door enthousiaste cursusleiders met een heldere kijk op marketing.

Clemens Overes

Ondernemer, Accountantskantoor CAM Overes

Een erg leuke en leerzame middag met Jasper doorgebracht. Hij heeft veel kennis en weet deze goed en duidelijk over te dragen.. bedankt

Jeroen van Dasselaar

Account manager, Inepro

Bedankt voor de interessante en leerzame Masterclass!

Mark Lipsius

Consultant innovatie financiering, De Breed & Partners

Dank je wel Jasper Camman voor je razend interessante masterclass over beïnvloeding. Ik heb vanmiddag een hoop kennis opgedaan om te overdenken en te verwerken!

Linda Welther

Ondernemer, Tekstschrijverij Linda Welther

Inschrijven

Goed nieuws. We hebben de masterclass verplaatst naar een online sessie met een kleinere groep, zodat er meer tijd is voor jouw leerdoelen en vragen.

Tijd: 15:00 tot 17:00

Details

Over de trainer

Jasper Camman, bsc

communicatie adviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Competenties

  • Communicatieplan
  • Junior Trainer

Opvallend

  • Wandelsport
  • Wereldverbeteraar
  • Vriendschap

Quotes

“Jasper geniet net zoveel van de weg naar het doel als het doel bereiken. Daarom duurt het wel eens even voor hij er komt.”
(Eric Neeteson Lemkes)