De LeadMachine

Bereik de potentiële klanten die aansluiten bij jouw bedrijf.


Inzicht in jouw doelgroep

Verrijk jouw leads door hun interacties met jouw onderneming te meten en analyseren.

Marketing Automation

Optimaliseer de marketing van jouw bedrijf door de stappen in het proces te optimaliseren met de tools uit de LeadMachine.

Kwalitatief sterkere leads

Maak onderscheid tussen prospects en suspects en houd de leads over die warm zijn voor verkoop.
AANBOD

Kies hier jouw LeadMachine

LeadMachine

LITE

100 euro / maand

Email Monitoring
A/B Testing
Marketing Automation
-
Web Statistieken
-
Campagne Workflows
-
Lead Scoring
-
CRM
-
Helpdesk Tickets
1

LeadMachine

BASIC

495 euro / maand

Email Monitoring
A/B Testing
Marketing Automation
Web Statistieken
Campagne Workflows
Lead Scoring
CRM
Helpdesk Tickets
5

LeadMachine

PLUS

995 euro / maand

Email Monitoring
A/B Testing
Marketing Automation
Web Statistieken
Campagne Workflows
Lead Scoring
CRM
Helpdesk Tickets
15
ALGEMEEN

Over de LeadMachine

Met de LeadMachine verzamelen we data over de online interacties van jouw doelgroep. Door het traceren van de marketingkanalen houden we bij wat jouw prospects bezig houdt en worden er profielen opgebouwd op basis van hun behoeftes (Persona’s).

Op basis van deze behoeftes gaan we samen met jou aan de slag om marketing campagnes op te zetten die hierop inspelen. Bij het maken van deze campagnes specificeren we welke content belangrijk is voor welke prospects en op welk moment deze aangeboden dient te worden (Marketing Automation).

De interactie die de prospects met deze campagnes hebben bepaalt waarin deze zich bevinden in het aankoopproces. Door middel van Lead Scoring bepalen we wanneer een prospect klaar is om overgedragen te worden aan de salesafdeling. Hoe hoger de score is, hoe meer de verkoper in kan spelen op de behoeftes van de prospects en hoe groter de kans is dat de prospect klant zal worden.

Leadmachine-staand
TOOLS

Leer meer over de LeadMachine

Mail Automation

Op het juiste moment de juiste content bij jouw leads

Ga aan de slag met onze adaptive e-mailautomation. Stuur jouw leads de juiste informatie op de juiste momenten in hun koopproces en meet hoe ze hierop reageren. Informeer je verkopers automatisch wanneer bepaalde leads jouw content bekijken zodat ze op het juiste moment in actie kunnen komen.

LITE BASIC PLUS

Contact Automation

Verrijk leads op basis van hun interactie

Verrijk de gegevens van alle leads op basis van hun interactie met jouw uitingen. Laat hun gedrag bepalend zijn voor de manier waarop ze benaderd worden. Bouw automatisch lijsten op van verschillende soorten leads en benader deze op de manier die hun het best aanspreekt.

LITE BASIC PLUS

Web Statistieken

Inzicht in alle uitingen

Houd overzicht in jouw online platformen door alle statistieken te bundelen in een overview. Volg het online gedrag van je leads en identificeer nieuwe bezoekers vanuit onder andere Social Media, E-mail, Adwords en andere marketing campagnes.

LITE BASIC PLUS

Campagne Workflows

Benader leads in geautomatiseerde funnels

Bepaal hoe jouw leads het verkoopproces doorlopen met Visuele workflows. Bouw de stappen in jouw proces uit en bepaal welke automation taken hieraan gekoppeld zitten. Creëer Persona’s en ken deze toe aan je leads om meer inzicht te krijgen in hun interesses en koopgedrag om zo te bepalen wanneer deze klaar zijn voor verkoop.

BASIC PLUS

Lead Scoring

Identificeer warme prospects

Bepaal wanneer jouw leads klaar zijn voor sales op basis van hun Lead Score. Ken punten toe aan de interacties die ze hebben met jouw onderneming en laat het systeem jou een melding geven wanneer het tijd is om in actie te komen.

BASIC PLUS

CRM

Beheer jouw marketing & sales

Gebruik het uitgebreide CRM of laat het systeem aansluiten op jouw eigen systeem om, naast je marketing, ook je sales te automatiseren. Monitor je verkoopkansen, beheer je accounts en volg je prospects in de door jou opgestelde funnels om alle nodige informatie te hebben om de sale op het juiste moment te kunnen maken.

BASIC PLUS

Klantenfabriek
Ondersteuning

LeadMachine specialisten verbeteren jouw ROI

Onze operators staan klaar om jou te begeleiden en ondersteunen in marketing automation. Daarnaast helpen we in het optimaliseren van al jouw commerciële processen zodat we gecontroleerde groei van de omzet en het ROI voor jouw bedrijf kunnen realiseren.

LITE BASIC PLUS

PLAN DEMO