gratis

Website scan

Een website is één ding, gevonden worden via zoekmachines is een tweede. In Nederland hebben we te maken met één grote zoekmachine, Google. Google heeft ongeveer 200 punten waarop ze een website beoordelen. Gelukkig is een groot deel van deze punten technisch van aard. Gelukkig, omdat je deze maar één keer goed moet neerzetten en je daar op kan bouwen. De techniek is het fundament voor je vindbaarheid.

Zeker nu we veel meer online zijn is het belangrijk dat je website goed vindbaar is. Om je deze (winterse) periode te helpen bieden wij daarom nu gratis een technische website scan aan. Met deze scan controleren we je website op alle belangrijke technische aspecten zoals snelheid, indexatie en meta omschrijvingen. Het is essentieel om dit goed in te regelen zodat je nu en in de toekomst goed vindbaar blijft.

4 gratis tools om zoekwoorden te vinden

Iedereen die een website heeft wil gevonden worden door de zoekmachines. En dat is ook belangrijk want het zoekverkeer groeit alleen maar. Wij merken bij veel klanten dat ze vaak door de bomen het bos niet zien wanneer het gaat over zoekmachine optimalisatie. De juiste tools gebruiken helpt wanneer je zelf jouw website wilt verbeteren. Maar wat zijn de goede tools?

11 SEO tips voor de perfecte pagina

In deze handleiding geven we 11 tips hoe je zoekwoorden op de juiste manier gebruikt op jouw pagina of blog. Wanneer je deze SEO technieken toepast ga je beter gevonden worden in de grote zoekmachines. Door het gebruik van de juiste zoektermen gaat je content namelijk meer waarde krijgen voor de bezoeker doordat ze antwoord krijgen op hun specifieke vraag.

De zin en onzin van zoekmachines

Ebay heeft de effectiviteit van de gekochte clicks via Adwords laten onderzoeken en het blijkt dat deze weinig profijt opleveren. Geldt dat nu ook voor andere bedrijven of leveren SEO en Adwords voor MKB-ondernemingen wel resultaten?