Whitepapers en checks

Whitepapers

Sales en Marketing werken samen

Hoe Account Based Marketing het rendement op je verkoop verhoogt

Account Based Marketing levert een waardevolle bijdrage aan het verbeteren van sales. Tijd om eens na te denken hoe jij dit voor jouw bedrijf kunt inzetten om jouw ROI op marketing en sales te verbeteren. In dit whitepaper bespreken we een aantal best practices en delen we een aantal praktische schema’s die eenvoudig te vertalen zijn naar de praktijk van jouw onderneming.

Hoe zet ik een product in de markt

In 5 stappen naar een een goede product markt combinatie

Jouw bedrijf levert een product of dienst waar je heel enthousiast over bent. Jouw product levert veel toegevoegde waarde aan jouw klanten. Het liefst vertel je het de hele wereld, maar je budget is beperkt. Daarom is het belangrijk om te onderzoeken hoe je deze zo efficiënt mogelijk in de markt zet, want je kunt elke euro maar één keer uitgeven.

Checks

De SalesMachine

Verkoop kosten calculator

Verdien jij je verkoopkosten terug?

Slechts een kwart van de Nederlandse b2b bedrijven weet hoeveel het kost om een nieuwe klant te verwerven. Dit terwijl ondernemingen meer geld investeren aan verkoop dan aan andere zaken, al snel zo’n 15% van hun omzet. Het is dus belangrijk om te weten hoeveel je aan verkoop besteedt en wat je return on investment van sales is. Met deze calculator kan je dit berekenen.

NIEUW Marketing kanalen check

Hoeveel rendement haal jij uit je marketing?

Eén van de meeste gehoorde uitdaging in de marketing wereld is het meetbaar maken van marketing. Met deze check helpen we u graag om erachter te komen wat de effectiviteit is van de verschillende marketing kanalen/middelen.

CALCULATOR