Sails in the lead


Een volle dag uitwaaien op het water en thuiskomen met een verkoopplan

Iedereen weet dat het belangrijk is om plannen te maken. Plannen bieden houvast, geven richting en meetpunten in de ontwikkeling van je bedrijf. Als we dan praten met onze relaties over de vraag waarom plannen maken niet lukt is het meest gehoorde argument dat we er wel aan beginnen, maar steeds door de waan van de dag worden gestoord en dat dan de aandacht weer weg is. Met het programma “Verkoopplan in één dag” halen we je een dag lang uit je dagelijkse bezigheden en sluiten we die dag af met een afgerond plan, waarmee je een behoorlijke tijd vooruit kan.
Je monstert om negen uur aan in de haven, waar we beginnen met een stevig scheepsontbijt en een palaver. Als we de haven uitvaren zijn we niet alleen de boot aan het besturen, maar zijn we ook aan het brainstormen over jouw plan. Gedurende de dag hebben we regelmatige momenten waarop we jouw gedachten omzetten in tekst. Daarvoor maken we gebruik van de matrix die we daarvoor ontwikkeld hebben. De dag staat in het teken van naar jou luisteren, jou begrijpen en jouw gedachten omzetten naar een plan. De resultaatverbeteraars van Klantenfabriek leveren daarbij waardevolle input vanuit hun praktische achtergrond.
Gedurende de dag:

• Schrijven we een verkoopplan voor het komende jaar
• Oefenen we gesprekstechnieken
• Hebben we minimaal tien nieuwe prospects voor jou geidentificeerd
• Leer je effectief contact leggen met waardevolle prospects
We sluiten af met een diner aan boord. Daarna vertrek je weer huiswaarts met een nieuwe ervaring en een afgerond plan waarmee je de volgende dag praktisch aan de gang kunt.
Als je naar huis gaat heb je:

• Je hoofd leeggemaakt en weer gevuld met plannen en doelen
• Een verkoopplan met duidelijke meetpunten en doelen
• Inzicht in jouw eigen verkoopstijl
• Een duidelijk beeld van jouw doelgroep en de aankoopargumenten van die doelgroep
• Nieuwe inspiratie om van komend jaar een groot succes te maken

Het programma “verkoopplan in één dag” is beschikbaar voor ondernemers, directeuren en accountmanagers in groepen van 1 tot 4 deelnemers. Beschikbaarheid en kosten op aanvraag. Vraag hiernaast meer informatie aan.

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

info@klantenfabriek.nl
calendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram