Klantenwerving voor human development organisaties

the human factor
  • Special voor bedrijven die opleiding, assesment, ontwikkeling leveren
  • Een adaptief communicatieplan voor de komende jaren.
  • Een constant imago passend bij jouw onderneming en doelgroep.

The Human Factor 

Mensen zijn geen product of dienst. Binnen Klantenfabriek nemen organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van mensen een aparte plaats in. Waar marketing vaak gaat over beïnvloeding van potentiële klanten is het in deze sector zaak om extra aandacht te hebben voor de inhoudelijke kant van de relaties met opdrachtgevers en cliënten. Dat vraagt een eigen aanpak, waarmee we organisaties die zich bezig houden met W&S, detachering, opleiding, testontwikkeling en psychologische assessments helpen om zich te positioneren in relatie tot hun potentiële opdrachtgevers en cliënten.

De juiste match

Het vinden van de juiste opdrachtgevers is belangrijk voor een goede werkrelatie. Organisaties die diensten leveren die gevolgen hebben voor de toekomst van mensen zoeken opdrachtgevers die aansluiten bij hun eigen visie op werk en ontwikkeling.
Klantenfabriek vertaalt jouw visie naar beeld en tekst en vind passende kanalen om jouw doelgroep te bereiken. Dat doen we met veel creativiteit en vaak door persoonlijk contact met prospects en belanghebbenden.

Spreek de juiste taal voor jouw doelgroep

plan een gratis adviesgesprek

Online Talent Manager heeft de laatste jaren haar portfolio als testontwikkelaarsterk verbreed. Klantenfabriek heeft ons strategisch en operationeel geholpen om de volgende stap te maken. Er is tussen ons een intieme samenwerking ontstaan die verder gaat dan de traditionele opdrachtgever-nemer relatie.

Bert Goos

Directeur, Online Talent Manager

Vanwege Corona heeft het team van Klantenfabriek ons geholpen door in korte tijd onze propositie van live experiential learning om te zetten naar online virtual learning. Klantenfabriek heeft voor ons markt- en SEO-onderzoek gedaan, de website aangepast en daarna hebben we samen content in de vorm van relevante artikelen gecreëerd. De samenwerking met de klantenfabriek geschiedt op een prettige en informele manier, zonder de zakelijke relatie en belangen uit het oog te verliezen.

Peter van den Nagel

Directeur, Eagles Flight Benelux

The Admin People opereert in een snel veranderende markt en speelt als enige organisatie in Nederland concreet in op de roep om flexwerken én een vaste baan te mogelijk te maken. De klantenfabriek helpt ons met het vertalen hiervan naar een concept om werkgevers te motiveren om dit een strategische positie te geven binnen hun HR beleid.

Harold van Aart

Directeur, The Admin People

Met dank aan Klantenfabriek heb ik diepgaand inzicht gekregen waar en waarom mijn huidige klanten mij in de afgelopen drie jaar vonden. Daardoor kan ik mijn marketingbudget beter inzetten.

Johan Berends

Directeur, Metamorfase

professionals

Onze consultants

Maja de Jongh

Business Developer

Spot-on en empathie zijn de twee kerncompetenties van Maja, die zich, soms als wervelwind en daarna weer beschouwend, snel doordringt tot jouw belangrijke vragen en daar met jou antwoorden op formuleert.

Erik Camman

Business Developer

Erik werkt voor onze opdrachtgevers aan de commerciele ontwikkeling van hun organisatie. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.

Jasper Camman, BSC

Communicatieadviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Rick Elskamp

Social Consultant

De wijzen komen uit het oosten en Rick ook. Onze gespierde junior is een man van weinig woorden, maar erg veel inhoud.