Subsidie

Wil je ook dat jouw werknemers gezond, gemotiveerd, competent en productief hun werk kunnen blijven uitvoeren?

Subsidie voor duurzaamheid in het bedrijfsleven

Wil je ook dat jouw werknemers gezond, gemotiveerd, competent en productief hun werk kunnen blijven uitvoeren? Overweeg dan om onze adviseurs om advies te vragen. De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid vergoedt een deel van deze kosten.

De Nederlandse overheid en de EU willen duurzaamheid in het bedrijfsleven bevorderen. Daarom is de ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid in het leven geroepen. Dankzij deze regeling ontvangen werkgevers subsidie voor het inhuren van een onze adviseur. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 12.500.
Meer over ESF Subsidie

Wij werken samen met De Breed & Partners

DB&P ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van financiering voor technologische én sociale innovatie. Dit doen zij bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen, participaties en subsidies kunnen samen namelijk de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid maakt een belangrijk deel uit van deze mix en wordt dan ook al jarenlang succesvol aangevraagd.
Meer over DB&P

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

info@klantenfabriek.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram