Subsidie

Wil je ook dat jouw werknemers gezond, gemotiveerd, competent en productief hun werk kunnen blijven uitvoeren?

Subsidie voor leren en ontwikkeling binnen het MKB

Wil je ook dat jouw werknemers gezond, gemotiveerd, competent en productief hun werk kunnen blijven uitvoeren? Overweeg dan om onze adviseurs om advies te vragen. De SLIM-regeling voor leren en ontwikkeling vergoedt een deel van deze kosten.

De Nederlandse overheid wil persoonlijke ontwikkeling in het bedrijfsleven bevorderen. Daarom is de SLIM subsidie voor leren en ontwikkelen in het leven geroepen. Dankzij deze regeling ontvangen MKB-ondernemingen subsidie om de kennis en vaardigheden van hun personeel te updaten. De subsidie bedraagt 80% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999.
Meer over de SLIM subsidieregeling

Wij werken samen met De Breed & Partners

DB&P ondersteunt al meer dan 35 jaar mkb-bedrijven bij het vinden van financiering voor technologische én sociale innovatie. 

Dit doen zij bij voorkeur door verschillende financieringsvormen te combineren. Leningen, kredieten, crowdfunding, fiscale voordelen, participaties en subsidies kunnen samen namelijk de perfecte ‘financieringsmix’ vormen. 

De ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid maakt een belangrijk deel uit van deze mix en wordt dan ook al jarenlang succesvol aangevraagd.
Meer over DB&P

ESF Subsidies bij Klantenfabriek

In 2017 is het project gestart met als doel om de medewerkers van onze opdrachtgevers zich verder te laten ontwikkelen. Hiervoor is financiële steun verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

De Europese Unie wil door middel van het ESF de werkgelegenheid in Europa zowel kwantitatief als kwalitatief bevorderen. Het project draait om de volgende punten:

– Verdere professionalisering van medewerkers door ontwikkeling van specialisaties en interesses.

Om de verschuiving vanuit de markt en de groei van de organisatie te sturen wordt Klantenfabriek ingehuurd om de medewerkers van onze opdrachtgevers in dit proces te coachen en begeleiden.

Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor onze maandelijkse Nieuwsupdate!

info@klantenfabriek.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram