ALGEMEEN

Over Klantenfabriek

Klantenfabriek optimaliseert de commerciële processen van jouw onderneming. Dit doen we door jouw kosten te verlagen of de ROI van jouw onderneming verhogen. Met ons team van specialisten op het gebied van Communicatie, Marketing en Sales ontwikkelingen wij campagnes en voeren deze uit om een, voor jouw onderneming, renderende klant over te houden.

Op deze manier wordt het commerciële proces verbeterd, worden de kosten verlaagd en levert jouw klant, onderaan de streep, structureel meer op.

Wij onderscheiden ons door samen met onze opdrachtgevers te werken aan het optimaliseren van alle aspecten in hun commerciële processen. Hierdoor realiseren wij voor jou een gecontroleerde groei van omzet- en een verbetering van de ROI.

Klantenfabriek
De klantenfabriek Methode
WERKWIJZE

De Klantenfabriek Methode

Met de Klantenfabriek Methode vergelijken we de commerciële processen van een onderneming met een fabrieksmatig proces.

In de voorkant van de machines bepaalt de directie de Missie & Vissie van de onderneming. De ImagoMachine vertaald deze naar Communicatie en straalt deze uit naar de markt. Door op de juiste manier te communiceren trekken we potentiële klanten.

Deze wolk van suspects belanden in onze LeadMachine. Door middel van Marketing Automation bieden we de suspects geschikte content op het juist moment en warmen we deze op tot gekwalificeerde leads, warm voor verkoop.

Met de SalesMachine zorgen we er uiteindelijk voor dat verkoop, door middel van persoonlijk  Sales-contact, aan tafel komt met de leads die klaar zijn om klant te worden bij jouw onderneming.

Hoe optimaler de machines draaien, hoe efficiënter het hele proces verloopt. Dit leid er toe dat de investeringskosten dalen, en de opbrengst wordt verhoogd!

MACHINES

Onze machines verlagen
de kostprijs per klant

De ImagoMachine

Analyseer de doelgroep

Communiceer op de juiste manier

Optimaliseer jouw imago

ImagoMachine

De ImagoMachine creëert de juiste doelgroep voor jouw onderneming. We vertalen de Missie & Visie van jouw bedrijf naar een communicatie strategie. Met deze strategie benaderen we de markt op de manier die aansluit op jou en jouw doelgroep. Zo weten we zeker dat suspects interesse hebben in jouw bedrijf en diensten, we weten precies hoe jouw doelgroep er uit ziet en hoe we deze op de juiste manier aanspreken.

LeadMachine

Met de LeadMachine verzamelen we data over de online interacties van jouw doelgroep. Door het traceren van de marketingkanalen houden we bij wat jouw prospects bezig houdt en worden er profielen opgebouwd op basis van hun behoeftes(Persona’s).

Op basis van deze behoeftes gaan we samen met jou aan de slag om marketing campagnes op te zetten die hierop inspelen. Bij het maken van deze campagnes specificeren we welke content belangrijk is voor welke prospects en op welk moment deze aangeboden dient te worden(Marketing Automation).

De interactie die de prospects met deze campagnes hebben bepaald waarin deze zich bevinden in het aankoopproces. Door middel van Lead Scoring bepalen we wanneer een prospect klaar is om overgedragen te worden aan de salesafdeling. Hoe hoger de score is, hoe meer de verkoper in kan spelen op de behoeftes van de prospects en hoe groter de kans is dat de prospect klant zal worden.

De LeadMachine

Inzicht in jouw doelgroep

Marketing Automation

Kwalitatief sterkere Leads

De SalesMachine

Benader jouw Hot Leads persoonlijk

Test jouw waardepropositie aan tafel

Inzicht in jouw marktpositie

SalesMachine

Klanten werven kost geld. Elke onderneming wil een gecontroleerde instroom van nieuwe klanten. Onze tools leiden, in combinatie met sales, tot de aanvoer van nieuwe klanten op basis van ons zeven fasen-beslismodel. In een pilot testen we de eerste 4 fases en maken we inzichtelijk hoe deze zo efficiënt mogelijk kunnen doorlopen. Daarmee verlagen we de kosten per nieuwe klant en brengen wij onze opdrachtgever zo goed mogelijk in stelling om de nieuwe klant binnen te halen.

We hebben nog veel meer te vertellen!

Maak een afspraak en kom langs op een van onze locaties
of nodig ons uit voor een gesprek bij jou op kantoor.

PLAN DEMO