Een goed begin van 2021

Met alles wat er het afgelopen jaar is veranderd zijn een aantal dingen , gelukkig, van vaste waarde. Zo valt kerst altijd op 25 en 26 december en begint het nieuwe (boek)jaar op 1 januari. Ouder en wijzer, na een tumultueus jaar starten we 2021 met veel energie en ambitie en vooral met alle inzet om bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgevers.
Auteur: Erik Camman
Categorie: Nieuws

Nu we het vierde jaar van Klantenfabriek ingaan is het tijd om de volgende stappen te zetten. Waar we ‘dankzij’ Corona ons plan voor 2020 behoorlijk hebben moeten aanpassen en een half jaar lang  zo ongeveer per week moesten bijsturen is ons plan voor 2021 een stuk flexibeler dan ooit.

Strategische consultancy

We hebben geleerd dat we evenveel worden gewaardeerd voor ons advies als voor onze uitvoering. De vraag naar strategische ondersteuning wordt steeds vaker aan ons gesteld. Dat heeft gevolgen voor onze interne organisatie en het leidt er toe dat onze senior consultants meer op de voorgrond komen. Het heeft ook tot gevolg dat we vanuit ons netwerk meer senior consultants aansluiten, die diepgaande kennis hebben van de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

The Human Factor

Daarnaast werken we steeds meer voor organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van mensen. Testontwikkelaars, assesmentbureau’s, trainingbureau’s en specialisten in detachering en Werving & Selectie maken veel gebruik van de diensten van Klantenfabriek. We hebben, speciaal voor dit type organisaties, onze diensten verder aangepast op hun behoeftes.

Een nieuw broeinest

We hebben dit jaar vooral gebruikt om, met onze opdrachtgevers, onze processen te herijken en onze dienstverlening nog meer op maat te maken. Daarmee staat Klantenfabriek gesteld voor het vierde jaar van haar bestaan, waarbij we ook in dit jaar weer groei gaan doormaken. In dat plan ontstaat vanzelf de behoefte om nieuwe collega’s aan te sluiten. Het is voor ons aanleiding om ons kantoor komend jaar te verplaatsen naar Den Haag en daar meer interactie met de stad te zoeken. Zo maken we beter gebruik maken van onze relatie met De Haage Hogeschool, op een plaats waar jonge en ervaren mensen graag willen werken.

Dichtbij en op afstand

Op de achtergrond van alles wat we in 2020 hebben gedaan ruist de Covid19-crisis. We zijn meer thuis gaan werken, hebben van onze academy een online academy gemaakt en communiceren met Zoom, Meet en Teams. Het scheelt veel kilometers autorijden, maakt meetings efficiënter en leert ons vooral te waarderen hoe fijn het is om mensen ‘in het echt’ te ontmoeten.

Resumerend

Alles bij elkaar opgeteld en afgetrokken leven we in een tijdperk waarin veel verandert en we, bijna dagelijks, moeten schakelen. Ik leef in de overtuiging dat elke verandering aanleiding is tot een verbetering, mits je er zelf werk van maakt. Ik ben erg blij met de wendbaarheid van de collega’s en partners van Klantenfabriek, die snel en adaptief inspelen op nieuwe situaties. Wij wensen iedereen een fantastisch 2021.

Tot snel ziens, spreeks, zooms,

Het team van Klantenfabriek

Wil je meer weten?

Dat kan. Stel jouw vraag via ons contactformulier of via Whatsapp en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Meer blogs

Met je gezicht in het nieuws

Met je gezicht in het nieuws

Het zal je maar gebeuren: ineens is jouw bedrijf in het nieuws. En komen er mensen met vragen. Betrokken medewerkers. Leveranciers. Of leden van jouw vereniging Soms zelfs journalisten. Die soms getraind zijn om jou de oneliners te laten zeggen die je eigenlijk niet in de krant wil hebben. En toch wil je transparant zijn. Dit is de checklist om je voor te bereiden op dat gesprek.

Waarom betaalde leadgeneratie op Facebook en LinkedIn niet werkt

Waarom betaalde leadgeneratie op Facebook en LinkedIn niet werkt

In een post op LinkedIn deelt Chris Walker, CEO van Refine Labs zijn analyse van de dataset van META (Facebook) over betaald adverteren voor B2B bedrijven. Ook Nederlandse B2B-bedrijven proberen al jarenlang te achterhalen of het goed is om te investeren in dit type campagnes. Zijn resultaten bevestigen wat hij (en wij) al lang vermoeden.

Hoe werf je kandidaten voor jouw vacature?

Hoe werf je kandidaten voor jouw vacature?

Een personeelsbemiddelaar heeft twee belangrijke commerciële kanten: het ontwikkelen van carrières voor professionals en het leveren van kwalitatief personeel aan organisaties. Het is belangrijk om de unieke behoeften van professionals en organisaties te begrijpen. Bedrijven en kandidaten worden steeds kritischer. Dat vraagt om gepersonaliseerde oplossingen. Gelukkig kunnen we deze goed automatiseren waardoor de werkdruk voor jouw intercedenten en recruiters vermindert.

HQ & Academy

CAB FAB
Saturnusstraat 60/71
2516 AH Den Haag
Tel: (070) 222 38 80
support@klantenfabriek.nl

Zakelijk

Klantenfabriek B.V.
KvK: 66789060
BTW: 856698076B01
Onderdeel van:
High Attention Group B.V.

Loading...
Bel ons