Maatwerk voor MKB en Corporate

KF Consultants
  • Consultancy voor bedrijven met complexe communicatievraagstuken.
  • Ondersteuning voor organisaties waar commerciele cultuurverandering wordt ingezet en geborgd.
  • Strategie-ontwikkeling en crisiscommunicatie.

Geleide veranderingen

Organisaties moeten zich regelmatig herijken. Bij veranderprocessen helpt de juiste externe strategische en operationele ondersteuning om processen geleid aan te passen of te implementeren.

KF Consultants onderscheiden zich van de mainstream door hun hands-on benadering van uw vraagstukken. Resultaatgericht, pragmatisch en borgend, zodat uw organisatie kan excelleren in een competitieve markt.

 

Deelnemen aan het proces

Wij zijn ons bewust van de impact die veranderingen op uw organisatie hebben. Daarom ontwikkelen we strategie niet alleen op papier, maar werken we ook mee aan de implementatie in uw organisatie en de uitwerking naar de markt. Zo borgt u de transitie en krijgt u een in- en extern gedragen uitkomst.

Ontdek de mogelijkheden van de KF Consultants

Plan een verkennend gesprek

Online Talent Manager heeft de laatste jaren haar portfolio als testontwikkelaarsterk verbreed. Klantenfabriek heeft ons strategisch en operationeel geholpen om de volgende stap te maken. Er is tussen ons een intieme samenwerking ontstaan die verder gaat dan de traditionele opdrachtgever-nemer relatie.

Bert Goos

Directeur, Online Talent Manager

Vanwege Corona heeft het team van Klantenfabriek ons geholpen door in korte tijd onze propositie van live experiential learning om te zetten naar online virtual learning. Naast operationele invulling zijn de consultants van Klantenfabriek goede strategische en relatiegerichte sparringspartners, zonder de zakelijke relatie en belangen uit het oog te verliezen.

Peter van den Nagel

Directeur, Eagles Flight Benelux

The Admin People opereert in een snel veranderende markt en speelt als enige organisatie in Nederland concreet in op de roep om flexwerken én een vaste baan te mogelijk te maken. De klantenfabriek helpt ons met het vertalen hiervan naar een concept om werkgevers te motiveren om dit een strategische positie te geven binnen hun HR beleid.

Harold van Aart

Directeur, The Admin People

Door Klantenfabriek heb ik een diepgaand inzicht gekregen waar en waarom mijn huidige klanten mij vinden. Daarmee kan ik lang vooruit en heb ik controle over mijn marketing- en verkoopinspanningen.

Johan Berends

Directeur, Metamorfase

professionals

Onze consultants

Jasper Camman, BSC

Communicatieadviseur

Onze communicatie wetenschapper (UVA 2018) paart een goed onderbouwde analyse aan een praktische houding, waar onze relaties warempel nog wel eens baat bij hebben.

Erik Camman

Business Developer

Erik werkt voor onze opdrachtgevers aan de commerciele ontwikkeling van hun organisatie. Zorgt er daarnaast voor dat er af en toe een nieuwe opdrachtgever bij komt en geeft wat richting aan ons bedrijf. Ontkent dat hij in een midlife-crisis zit, maar loopt ons toch iets te vaak in een leren jasje rond zijn sportauto.

Eric Neeteson Lemkes

Channel Manager

Eric is onze operationele tovenaar met dertig jaar ervaring in de grafische industrie. Hij heeft een scherp oog voor het consequent doorvoeren van jouw huisstijl. Drukwerk, beursstands, websites, advertentie en lineaire media zijn bij hem in zeer vertrouwde handen.

Maja de Jongh

Business Developer

Spot-on en empathie zijn de twee kerncompetenties van Maja, die zich, soms als wervelwind en daarna weer beschouwend, snel doordringt tot jouw belangrijke vragen en daar met jou antwoorden op formuleert.

Mike Kroder

Business Developer

Met veel ervaring in het MKB is Mike de perfecte sparringpartner voor DGA’s. We weten niet of het door zijn lengte of door zijn inzicht komt, maar hij stijgt steeds boven de materie uit om van daaraf bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun strategie.

Theo Huisman

Senior Business Developer

Hij is de meest ervaren van ons allen en weet daardoor elke nieuwe hype goed te relativeren. Onze specialist in het scheiden van feiten en fictie brengt proposities terug te brengen tot de essentie, die vaak blijkt al eerder te zijn beschreven dan de meesten van ons leven.